Mirë se vini në faqen tonë të internetit.

hetim

 • Pllaka PCB dhe nënshtresa prej xhami, kush është më i përshtatshëm për ekran direkt LED?

  Not long ago, Konka released the world's first Micro LED watch, which attracted great attention from the industry. However, in addition to the explosion of this product, Konka also developed the P0.375 world's first Micro LED display with the smallest pitch on a glass su...
  Lexo më shumë
 • Planifikimi i projektimit termik në projektimin e PCB-ve

  MID or VR devices are electronic devices. Except for useful work, most of the electrical energy consumed during work is converted into heat and emitted. The heat generated by the electronic equipment causes the internal temperature to rise rapidly. If the heat is not dis...
  Lexo më shumë
 • hetim

  Për të japin kuotën e tyre për PCB apo PCB kuvendit, ne thjesht duhet informacionin e mëposhtëm për PCB citat 1. PCB Dhënave format Gerber 274-x ose 274-D me kod D është më e mira për ne. Nëse nuk ka të dhëna Gerber, ju mund të na dërgoni CAD tuaj, Bordin (*. PCB), Bordi (*. BRD), Bordi (*. DXF), Odb ++ files (*. TGZ) ose format tjetër, en tonë ...
  Lexo më shumë